Atelier – Kinderfeestjes

Een creatief kinderfeestje zonder dat uw hele huis ondersteboven staat kom dan naar het atelier van PicaBella. Onze kinderfeestjes staan garant voor een leuke middag, waar de kinderen zelf actief aan de slag kunnen.

kinderfeestje

Marijke, met haar achtergrond als basisschooljuf, heeft de workshops “vrolijk schilderij” en “decoupage” op maat gemaakt voor kinderen. De dag eindigt met een bijpassende traktatie en versnapering.

Het kinderfeestje bij PicaBella duurt ongeveer 3 uur en is geschikt voor basisschoolkinderen van alle leeftijden (min. 6 en max. 10 kinderen). De prijs voor een feestje bedraagt 13,95 euro per kind. Hiervoor krijgen de kinderen naast de workshop en een leuke middag het volgende: drinken, een plakje cake, een broodje knakworst en een traktatie passend bij de workshop.

Uiteraard zijn andere invullingen van het kinderfeestje ook mogelijk. Wij verzorgen de perfecte start (of einde) van de feestdag met de kinder high tea “PicaBellaatje“, vanaf 11,95 euro per kind.

Ook een origineel kinderfeestje organiseren, neem dan contact op met Marijke via het contactformulier, marijke@pica-bella.nl of 06-15 46 76 31.

Toch meer interesse in een andere activiteit, kijk dan even verder: