Bed and Breakfast in de 1,5-meter samenleving

PicaBella is ook in de Corona-tijd open voor onze gasten. In het voorjaar van 2020 hebben we een social-distancing plan gemaakt, inclusief werkprotocollen, en vervolgens dit plan geïmplementeerd. De inrichting  in de B&B is volledig aangepast naar huidige  de RIVM-richtlijnen. Met diverse aanpassingen willen en kunnen wij u altijd met de gastvrijheid ontvangen, die u van ons gewend bent.

Luxe Tuinsuite

Het atelier/gastenverblijf hebben wij aangepast naar een luxe tuinsuite met een privé-sanitairgebouw. Deze accommodatie voldoet aan alle RIVM-richtlijnen.  Luxe en comfort, maar dan echt alleen voor u zelf.

In de tuinsuite krijgt u wat u gewend bent bij ons: een luxe verblijf waarin u helemaal tot rust kan komen. De suite heeft een eigen badkamer en een schitterend uitzicht over de tuin. Deze kamer is daarnaast o.a. voorzien van wifi, kleuren-tv, koffie- en theeservice, zithoek en tuinterras. De tuinsuite is alleen te boeken voor een verblijf van twee nachten of langer. Gastvrouw Marijke zorgt ook in deze tijden voor een onvergetelijk verblijf, daar mag u op rekenen.

Luxe Gastenkamer

Ook de Luxe Gastenkamers zijnaangepast. Deze kamer s zijn nu voorzien van een eigen ontbijtlocatie. Kom tot rust in de zeer luxe kamer met eigen badkamer (ligbad en douche of douche), voorzien van alle benodigdheden en een schitterend uitzicht over de tuin.

De Luxe Gastenkamer is voorzien van kleuren-tv, wifi en koffie- en theeservice. Daarnaast beschikt de kamer over een zithoek, en een mogelijkheid om zowel binnen als buiten uw ontbijt te nuttigen aan een privé-ontbijttafel, alles conform de RIVM-richtlijnen. Gastvrouw Marijke zorgt ook nu voor een onvergetelijk verblijf, daar mag u op rekenen.

Het Ontbijt

Gastvrouw Marijke zorgt voor een heerlijk ontbijt. Het PicaBella keuzeontbijt is afgelopen jaren een begrip geworden. Onze menukaart voor het ontbijt biedt namelijk voor elk wat wils. Marijke serveert dit ontbijt aan uw privé-ontbijttafel, met inachtneming van de 1,5 meter afstand, door lekkers wat u van ons gewend bent te serveren in de PicaBella ontbijtmand. 

De Tuin

De landschapstuin staat open voor onze gasten. Kom tot rust op uw privéterras bij het ontbijt of juist na een lange dag in de prachtige omgeving.

Prijzen

Luxe gastenkamer met eigen badkamer met ligbad en douche (prijzen per 01.01.2022)

Verblijf met 2 personen: € 95,90/nacht
Verblijf met 1 persoon: € 73,90/nacht

Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting  € 1,30 p.p.p.n.

Luxe gastenkamer met eigen badkamer met douche (prijzen per 01.01.2022)

Verblijf met 2 personen:: € 93,90/nacht 
Verblijf met 1 persoon: € 72,90/nacht

Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting  € 1,30 p.p.p.n.

Tuinsuite met eigen badkamer (prijzen per 01.01.2022)

Verblijf met 1 persoon / 2 personen (minimaal 2 nachten): € 96,90/ nacht

Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting  € 1,30 p.p.p.n.

Overige Zaken

Aanpassingen RIVM-richtlijnen en 1,5-meter-samenleving
Wij hebben o.a. de volgende aanpassingen doorgevoerd:

 • Wij accepteren enkel contactloze betalingen (pin, vooraf per bankoverschrijving, Rabo-betaalverzoek/Tikkie) en geen contant geld
 • Al de gastverblijven zijn voorzien van handzeep/handgel
 • In de kamers vindt u een overzicht van de RIVM-richtlijnen
 • Ontbijt wordt geserveerd in een mand aan uw eigen ontbijttafel
 • Mocht u of uw medegast ziek zijn of verkoudheidsymptomen vertonen, dan verwachten wij van u dat u uw boeking annuleert. Dit kan dan uiteraard kosteloos.
 • In het geval dat Marijke of haar man Andre ziek is of symptomen vertoont, zijn we genoodzaakt uw boeking te annuleren. Uiteraard denken we dan met u mee voor een passend alternatief.
 • U bent al van ons gewend dat de kamers en het sanitair brandschoon zijn, in deze tijd zullen we daar nog meer aandacht voor hebben. 
 •  Mochten er aangepaste regels volgen vanuit het RIVM of de veiligheidsregio, dan volgen we deze uiteraard op. In het slechtste geval zou dit kunnen betekenen dat wij uw boeking moeten annuleren.

In- en uitchecken

 • Inchecken vanaf 15.00 uur
 • Uitchecken voor 10.00 uur
 • In- en uitchecken vindt contactloos plaats

Huisdieren
Huisdieren zijn bij PicaBella niet toegestaan.

Met de pot mee-eten
Bij uw reservering kunt u aangeven of u met de de pot mee wilt eten voor € 15,00 p.p. Geeft u bij uw reservering even aan of u van deze service gebruik wilt maken. De maaltijd serveren we met in achtneming van de 1,5m afstand, aan uw eigen eettafel.

Extra services voor wandelaars Pieterpad en fietsers
Loopt u het Pieterpad? Klik dan hier voor meer informatie over onze extra services voor wandelaars:

 • De gratis haal- en brengservice  naar Laren bieden wij in overleg aan (mondkapje en CoronaCheck verplicht)
 • In overleg kunnen we ook het vervoer van u of uw bagage van /naar een etappeplaats (Holten/Vorden) regelen (mondkapje en CoronaCheck verplicht), kosten zijn €15,-.
 • Lunchpakket, uiteraard krijgt u deze nog steeds mee. Zeker handig nu de horeca onderweg nog gesloten is
 • Met de pot mee-eten, maar dan aan uw eigen tafel.

Ook voor fietsers hebben we deze extraatjes in petto. Daarnaast kunt u uw fiets veilig stallen en uw elektrisch fiets opladen.

Annuleren
U kunt uw reservering tot 2 weken voor uw aankomstdatum kosteloos annuleren. 

Aangesloten bij bedandbreakfast.nl
PicaBella is aangesloten bij:

Bed en Breakfast Nederland