Bed and Breakfast in de 1,5-meter samenleving

PicaBella is vanaf 8 mei weer in aangepaste vorm open voor onze gasten. Wij hebben de afgelopen weken een social-distancing plan gemaakt, inclusief werkprotocollen, en hebben dit geïmplementeerd. De inrichting  in de B&B is volledig aangepast naar de maatstaven van de 1,5 meter samenleving en de RIVM-richtlijnen. Met diverse aanpassingen willen en kunnen wij u weer met de gastvrijheid ontvangen, die u van ons gewend bent.

Luxe Tuinsuite

Het atelier/gastenverblijf hebben wij aangepast naar een luxe tuinsuite met een privé-sanitairgebouw. Deze accommodatie voldoet aan alle RIVM-richtlijnen.  Voor de tuinsuite hanteren we onze standaard kamertarieven. 

In de tuinsuite krijgt u wat u gewend bent bij ons: een luxe verblijf waarin u helemaal tot rust kan komen. De suite heeft een eigen badkamer en een schitterend uitzicht over de tuin. Deze kamer is daarnaast o.a. voorzien van wifi, kleuren-tv, koffie- en theeservice, zithoek en tuinterras. Gastvrouw Marijke zorgt ook in deze tijden voor een onvergetelijk verblijf, daar mag u op rekenen.

Luxe Gastenkamer

Op dit moment passen we de Luxe Gastenkamer aan de maatstaven voor de 1,5-metersamenleving. Deze kamer – kamer 1 voor onze vaste gasten- is te boeken met ingang van 01 juni 2020. Kom tot rust in de zeer luxe kamer met eigen badkamer (ligbad en douche), voorzien van alle benodigdheden en een schitterend uitzicht over de tuin.

De kamer is voorzien van kleuren-tv, wifi en koffie- en theeservice. Daarnaast beschikt de kamer over een zithoek, en een mogelijkheid om zowel binnen als buiten uw ontbijt te nuttigen aan een prive-ontbijttafel, alles conform de RIVM-richtlijnen. Gastvrouw Marijke zorgt ook nu voor een onvergetelijk verblijf, daar mag u op rekenen.

Het Ontbijt

Gastvrouw Marijke zorgt voor een heerlijk ontbijt. Het PicaBella keuzeontbijt is afgelopen jaren een begrip geworden. Onze menukaart voor het ontbijt biedt namelijk voor elk wat wils. Marijke serveert dit ontbijt aan uw privé ontbijttafel, met inachtneming van de 1,5 meter afstand, door lekkers wat u van ons gewend bent te serveren in de PicaBella ontbijtmand. 

De Tuin

De landschapstuin staat nog steeds open voor onze gasten. Kom tot rust op uw privéterras bij het ontbijt of juist na een lange dag in de prachtige omgeving.

Prijzen

Luxe gastenkamer/tuinsuite met eigen badkamer

 • 1 nacht € 91,95 per kamer (2 personen) per nacht met eigen badkamer
 • 2 of  3 nachten € 84,95 (2 personen) per kamer per nacht met eigen badkamer
 • Verblijf langer dan 3 nachten € 76,95 (2 personen) per kamer per nacht met eigen badkamer.

Voor 1 persoon wordt het bedrag gehalveerd plus een toeslag van € 15,00
Excl. Toeristenbelasting  € 1,30 p.p.p.n.

Overige Zaken

Aanpassingen RIVM-richtlijnen en 1,5-meter-samenleving
Wij hebben o.a. de volgende aanpassingen doorgevoerd:

 • Wij accepteren enkel contactloze betalingen (pin, vooraf per bankoverschrijving, Rabo-betaalverzoek/Tikkie) en geen contant geld
 • Al de gastverblijven zijn voorzien van handzeep/handgel
 • In de kamers vindt u een overzicht van de RIVM-richtlijnen
 • Ontbijt wordt geserveerd in een mand aan uw eigen ontbijttafel
 • Wij bieden onze gratis haal- en brengservice tijdelijk niet aan
 • Mocht u of uw medegast ziek zijn of verkoudheidsymptomen vertonen, dan verwachten wij van u dat u uw boeking annuleert. Dit kan dan uiteraard kosteloos.
 • In het geval dat Marijke of haar man Andre ziek is of symptomen vertoont, zijn we genoodzaakt uw boeking te annuleren. Uiteraard denken we dan met u mee voor een passend alternatief.
 • U bent al van ons gewend dat de kamers en het sanitair brandschoon zijn, in deze tijd zullen we daar nog meer aandacht voor hebben. 
 •  Mochten er aangepaste regels volgen vanuit het RIVM of de veiligheidsregio, dan volgen we deze uiteraard op. In het slechtste geval zou dit kunnen betekenen dat wij uw boeking moeten annuleren.

In- en uitchecken

 • Inchecken vanaf 15.00 uur
 • Uitchecken voor 10.00 uur
 • In- en uitchecken vindt contactloos plaats

Huisdieren
Huisdieren zijn bij PicaBella niet toegestaan.

Met de pot mee-eten
Bij uw reservering kunt u aangeven of u met de de pot mee wilt eten voor € 12,50 p.p. Geeft u bij uw reservering even aan of u van deze service gebruik wilt maken. De maaltijd serveren we met in achtneming van de 1,5m afstand, aan uw eigen eettafel.

Extra services voor wandelaars Pieterpad en fietsers
Loopt u het Pieterpad? Klik dan hier voor meer informatie over onze extra services voor wandelaars:

 • De gratis haal- en brengservice bieden wij tijdelijk niet aan
 • Lunchpakket, uiteraard krijgt u deze nog steeds mee. Zeker handig nu de horeca onderweg nog gesloten is
 • Met de pot mee-eten, maar dan aan uw eigen tafel.

Ook voor fietsers hebben we deze extraatjes in petto. Daarnaast kunt u uw fiets veilig stallen en uw elektrisch fiets opladen.

Annuleren
U kunt uw reservering tot 2 weken voor uw aankomstdatum kosteloos annuleren. 

Aangesloten bij bedandbreakfast.nl
PicaBella is aangesloten bij:

Bed en Breakfast Nederland