Bed and Breakfast

PicaBella hanteert ook in 2022 nog een aantal coronamaatregelen. Zo is de inrichting van de B&B volledig aangepast naar de huidige RIVM-richtlijnen. Met diverse aanpassingen willen en kunnen wij u altijd met de gastvrijheid ontvangen, die u van ons gewend bent.

Luxe Tuinsuite

Het atelier/gastenverblijf hebben wij tijdens de Corona-periode aangepast naar een luxe tuinsuite met een privé-sanitairgebouw. Luxe en comfort, maar dan echt alleen voor u zelf. Vanwege de vele positieve reacties bieden wij u deze accommodatie ook in 2023 aan.

In de tuinsuite krijgt u wat u gewend bent bij ons: een luxe verblijf waarin u helemaal tot rust kan komen. De suite heeft een eigen badkamer en een schitterend uitzicht over de tuin. Deze kamer is daarnaast o.a. voorzien van wifi, kleuren-tv, koffie- en theeservice, zithoek en tuinterras. De tuinsuite is alleen te boeken voor een verblijf van twee nachten of langer. Gastvrouw Marijke zorgt ook in deze tijden voor een onvergetelijk verblijf, daar mag u op rekenen.

Luxe Gastenkamer

Ook de Luxe Gastenkamers zijn aangepast. Kom tot rust in de zeer luxe kamer met eigen badkamer (ligbad en douche of douche), voorzien van alle benodigdheden en een schitterend uitzicht over de tuin.

De Luxe Gastenkamer is voorzien van kleuren-tv, wifi en koffie- en theeservice. Daarnaast beschikt de kamer over een zithoek, en een mogelijkheid om zowel binnen als buiten uw ontbijt te nuttigen aan een privé-ontbijttafel, alles conform de RIVM-richtlijnen. Gastvrouw Marijke zorgt ook nu voor een onvergetelijk verblijf, daar mag u op rekenen.

Het Ontbijt

Gastvrouw Marijke zorgt voor een heerlijk ontbijt. Het PicaBella keuzeontbijt is afgelopen jaren een begrip geworden. Onze menukaart voor het ontbijt biedt namelijk voor elk wat wils. Marijke serveert dit ontbijt aan de gastentafel binnen, op een van de terrasjes of brengt het ontbijt in de befaamde Pica-Bella kruiwagen naar de tuinsuite. 

De Tuin

De landschapstuin staat open voor onze gasten. Kom tot rust op uw privéterras bij het ontbijt of juist na een lange dag in de prachtige omgeving.

Prijzen

Luxe gastenkamer met eigen badkamer met ligbad en douche (prijzen per 01.01.2023)

Verblijf met 2 personen: € 99,50/nacht
Verblijf met 1 persoon: € 79,50/nacht

Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting  € 1,30 p.p.p.n.

Luxe gastenkamer met eigen badkamer met douche (prijzen per 01.01.2023)

Verblijf met 2 personen:: € 96,50/nacht 
Verblijf met 1 persoon: € 76,50/nacht

Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting  € 1,30 p.p.p.n.

Tuinsuite met eigen badkamer (prijzen per 01.01.2022)

Verblijf met 1 persoon / 2 personen (minimaal 2 nachten): € 99,50/ nacht

Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting  € 1,30 p.p.p.n.

Overige Zaken

In- en uitchecken

  • Inchecken vanaf 15.00 uur
  • Uitchecken voor 10.00 uur
  • In- en uitchecken vindt contactloos plaats

Huisdieren
Huisdieren zijn bij PicaBella niet toegestaan.

Met de pot mee-eten
Bij uw reservering kunt u aangeven of u met de pot mee wilt eten voor € 17,50 p.p. Geeft u bij uw reservering even aan of u van deze service gebruik wilt maken. 

Extra services voor wandelaars Pieterpad en fietsers
Loopt u het Pieterpad? Klik dan hier voor meer informatie over onze extra services voor wandelaars:

  • De gratis haal- en brengservice  naar Laren bieden wij in overleg aan
  • In overleg kunnen we ook het vervoer van u of uw bagage van /naar een etappeplaats (Holten/Vorden) regelen , kosten zijn €15,-
  • Lunchpakket, uiteraard krijgt u deze nog steeds mee. 
  • Met de pot mee-eten

Ook voor fietsers hebben we deze extraatjes in petto. Daarnaast kunt u uw fiets veilig stallen en uw elektrisch fiets opladen.

Annuleren
U kunt uw reservering tot 2 weken voor uw aankomstdatum kosteloos annuleren. 

Aangesloten bij bedandbreakfast.nl
PicaBella is aangesloten bij:

Bed en Breakfast Nederland