Reserveren

PicaBella | Genieten van Gastvrijheid ook in deze tijden!
Wij hebben onze kamers en service aangepast aan  de 1,5 meter samenleving. Kijk voor een actuele beschrijving van onze kamers op Bed and Breakfast in de 1,5-meter samenleving. Onze kamers zijn  te reserveren voor een gastvrij verblijf zoals u dat gewend bent, maar dan nu ook nog met optimale aandacht voor uw en onze gezondheid.

Reserveren B&B PicaBella

Een kamer reserveren bij B&B PicaBella kan eenvoudig via het contactformulier, per e-mail (marijke@pica-bella.nl) of per telefoon (06 – 15 46 76 31).

Ook kun je gebruik maken van onze reserveringspagina op bedandbreakfast.nl:

Reserveren bij bed en breakfast PicaBella - B&B En Atelier in Laren

Nog niet helemaal zeker van een verblijf bij PicaBella? Kijk dan eens naar de waardering die onze gasten ons in 2019, 2018 en 2017 hebben gegeven:

Reserveren Activiteit in het Atelier van PicaBella

Vanwege de omvang van ons atelier is het tot nadere berichtgeving enkel mogelijk om een Activiteit tot 3 personen bij ons te reserveren. Indien 2 of meer personen samen een huishouden vormen, dan bedraagt de maximale groepsgrootte 4 personen.

Een activiteit bij het Atelier van PicaBella boek je via het contactformulier, per e-mail (marijke@pica-bella.nl) of per telefoon (06 – 15 46 76 31).

Cadeaubon

Neem contact op met Marijke via het contactformulier, per e-mail (marijke@pica-bella.nl) of per telefoon (06 – 15 46 76 31) voor een persoonlijke PicaBella-cadeaubon.

cadeaubon

Blijf ons via Nieuws en Facebook in de gaten houden voor ontwikkelingen op het gebied van Reserveren en Cadeaubonnen.