B&B – Fietsen in de Achterhoek

Als je van fietsen houdt dan is B&B PicaBella de plek bij uitstek! PicaBella ligt midden in het fietsknooppuntnetwerk van de Achterhoek. De Achterhoek is door de fietsersbond uitgeroepen tot het beste fietsgebied van Nederland. Fietsen in de Achterhoek is genieten van historie, natuur, prachtige fietspaden en fietsroutes. In de directe nabijheid van PicaBella zijn er volop fietsroutes voor de (elektrische) fiets, mountainbike en racefiets.

Extra services voor fietsers

Als actieve vakantieganger weet Marijke dat een kleine extra service de fietservaring compleet maakt. PicaBella biedt daarom de volgende services voor de fietser aan:

  • Lunchpakket
  • Een warme avondmaaltijd
  • Opladen elektrische fietsen

Lunchpakket
PicaBella heeft een extraatje voor de fietsers in petto. ’s Ochtends staat een lunchpakketje klaar, bestaand uit: twee belegde bolletjes, een flesje drinken, een snack en een stuk fruit.

Met de pot mee-eten
Als actieve vakantieganger weet Marijke dat een goede avondmaaltijd onmisbaar is en de energie nog wel eens wil ontbreken om ’s avonds op pad te gaan. Speciaal voor fietsers daarom de service om met de pot mee te eten voor 17,50 euro p.p. Geef bij het reserveren even aan of je van deze service gebruik wilt maken.

Opladen elektrische fiets
Bij B&B PicaBella is het geen probleem om jezelf na een lange dag op de fiets op te laden: een ruime kamer, een luxe badkamer en gastvrijheid. Uiteraard is het ook mogelijk de accu’s van de elektrische fiets bij ons op te laden.

Fietsvierdaagse de Achterhoek

Elk jaar start op de eerste dinsdag van augustus Op Fietse Reizen. In 2022 wordt op 2, 3, 4 en 5 augustus de 28e editie van deze fietsvierdaagse in Laren (Gld) georganiseerd. Gezelligheid, een terrasje pakken onderweg, vier dagen lang samen optrekken en dus ‘quality time’ met familie, vriendinnen of vrienden. Meedoen aan de fietsvierdaagse is altijd een feestje.

Georganiseerde Fietsvakanties

Voor compleet georganiseerde fietsvakanties in de regio waar Achterhoek, Twente en Salland samen komen werken wij samen met Op Fietse Reizen. In hun arrangementen fietst u van de ene naar de andere B&B in de regio en wordt het bagagevervoer geregeld, met een beetje geluk overnacht u ook bij PicaBella B&B.