Atelier – Fotoshoot Verwenmiddag

Zoekt u naar een activiteit waar bij u zelf de handen niet uit de mouwen moet steken, maar waar u wel met een mooi en creatief resultaat naar huis gaat. Dan is de Fotoshoot Verwenmiddag bij PicaBella de activiteit bij uitstek. Erg leuk voor een babyshower, vriendinnendag of vrijgezellenfeest.

Een professionele fotograaf verzorgt in ons atelier en bij mooi weer ook in de tuin van PicaBella de fotoshoot van jullie als groep (4 tot 10 personen) en individueel.

Na de fotoshoot verzorgt PicaBella een gezellige high tea. De prijs van deze activiteit is afhankelijk van de groepsgrootte en het tijdstip (richtprijs bij 6-8 personen is 48 euro p.p. inclusief high tea). Neem contact op met Marijke voor een vrijblijvende prijsopgave, ook voor kleinere groepen. Het is ook erg leuk om de fotoshoot met een van onze workshops te combineren, zoals de dames hierboven hebben gedaan tijdens hun zussenweekend.

Uiteraard is onze tuin ook geschikt voor een leuke bruids- of familiereportage, of een deel hiervan. Neem voor meer informatie contact op met Marijke en vraag naar de mogelijkheden.

Toch meer interesse in een andere activiteit, kijk dan even verder: