Atelier – Workshop “Decoupage & Pimpen”

De workshop “Decoupage en Pimpen” is één van de creatieve workshops bij Pica Bella. Met behulp van verf, kralen, papier, lintjes, glitters en overige materialen maakt u van elk willekeurig voorwerp uw eigen kunstwerk. Fotolijstjes, theepotten, klompen, melkkrukjes, fotoalbums, dierenkoppen en vogelhuisjes zijn geliefde voorwerpen voor een pimpbeurt. Een leuke activiteit voor een vriendinnenuitje, buurvrouwenmiddag, zomaar een gezellig uitje of een kinderfeestje.
De workshop duurt ongeveer 3 uur. Naast de benodigde materialen regelt PicaBella ook een kopje koffie of thee met daarbij iets lekkers en een glaasje fris. De kosten voor deze workshop bedragen 32,50 euro per persoon, exclusief de kosten voor het te pimpen voorwerp (tussen de 5 en 17,50 euro).

De workshop is geschikt voor groepen van 4 tot 10 personen.

U kunt er ook voor kiezen om met z’n allen één kunstwerk te maken, leuk als teambuildingsactiviteit met uw afdeling of een dag waarbij één van uw vriendinnen in het middelpunt van de aandacht staat.

De workshop is goed te combineren met een gezellige high-tea (vanaf 17,95 euro p.p.) of koffietafel (vanaf 12,50 euro p.p.) voor- of achteraf.

Ook zin in een creatieve sessie, neem dan contact op met Marijke via het contactformulier, marijke@pica-bella.nl of 06-15 46 76 31.

Toch meer interesse in een andere activiteit, kijk dan even verder: