Laren bij nacht 2016

In Laren is altijd wat te doen. Gisteren hebben mijn man André en zoon Werner meegereden met de Avond ATB Tocht Laren. Laat maar weer eens zien dat het Laren het fietsdorp van Nederland is, voor alle fietsers.

Het filmpje (van vorig jaar) hieronder geeft een goede indruk:

Al was het parcours dit jaar nog beter: 28 km asfalt, bospaadjes, modder en weilanden. Maar ook fantastische en originele passages bij de ondernemers uit Laren: door de bakkerij van Bakker van Wijnand, bitterballen op de fiets in de plaatselijke kroeg, over en onder de autobrug in de garage.

Het echte spektakel volgde 3 km voor het einde: een gebroken ketting. Gelukkig op de juiste plek en het juiste moment, met goede hulp van een medefietser uit Laren de ketting toch weer kunnen repareren.

Volgend jaar gegarandeerd weer van de partij bij deze goed georganiseerde tocht. Dan vanuit PicaBella, dat praktisch aan de route ligt. Er is dan nog plek in B&B PicaBella om van Laren fietsdorp te genieten.

Tot ziens bij PicaBella!