Op naar Laren!

Nog een paar maanden en dan is het zover: André en ik verhuizen dan naar Laren en PicaBella B&B – Atelier opent haar deuren. Op dit moment zijn we volop bezig met de laatste voorbereidingen.

Verhuizen
Afgelopen week hebben we de sleutel van ons oude huis overgedragen aan de nieuwe bewoners en afscheid genomen van Reutum! PicaBella komt steeds dichterbij. De verkoopmakelaar, Frank Morskieft, de Twenstsche makelaar, hebben we bedankt met een PicaBella-cadeaubon voor zijn goede zorgen.

Mocht je binnenkort ook iemand moeten bedanken of feliciteren, denk dan ook eens aan een leuke PicaBella-cadeaubon voor een workshop of overnachting. Wil je meer weten neem dan even contact op met Marijke.

cadeaubon

Ondernemersvereniging Laren
Het ondernemen is in 2017 met het binnenkomen van de eerste reserveringen ook echt begonnen. Vandaag als kers op de taart de nieuwjaarsreceptie van de Larense ondernemersvereniging met André bezocht. Als kersverse onderneemster kennis gemaakt met de circa 150 ondernemers die Laren en omstreken rijk is.

Het was zeer gezellig en we werden meteen opgenomen in het plezierige gezelschap waar het goed vertoeven was. Er werden veel verhalen verteld en gedeeld.

Als Tukker  starten  3 km over de grens in de Achterhoek. Het voelt als thuiskomen en een warm bad. Wat een eensgezindheid… Ook benieuwd wat dit ondernemersdorp met elkaar voor elkaar krijgt en hoe Laren Leeft, kijk dan eens op http://www.larengelderland.nl.

20170108

Geweldig! Ik hoop dat we hier nog jaren met plezier mogen wonen en werken. Maar eerlijk gezegd daar ben ik niet bang voor. Tot in Laren bij PicaBella!

Groeten Marijke