PicaBella in Utrecht!

Vandaag een dagje Utrecht om ideeën op te doen voor PicaBella. Vanochtend vroeg met dochter Renate richting Utrecht om een leuke en leerzame decoupage– en pimpworkshop te volgen. We hebben weer nieuwe technieken bijgeleerd en tussentijds leuke ideeën uitgewisseld voor het atelier van PicaBella. Alles onder het genot van een kopje koffie en een lekkernij.

img-20161210-wa0027

Daarna op pad voor een leuke middag shoppen, maar al in winkel nummer twee werd ik weggelokt voor een superleuke verrassing. Na een kwartiertje lopen zag ik tot mijn grote verrassing voor de Bakkerswinkel zoon Werner plotseling staan. De kinderen hadden een superleuke verrassing voor mij,  binnen stond er een heerlijke High Tea voor ons klaar. De High Tea begon met heerlijke thee en scones met crème en eigengemaakte appelpeer- en mangojam. Daarna volgde er een driedelige etagère met hartige taartjes, diverse mini-sandwiches en verschillende taartjes en chocolaatjes.

img-20161210-wa0025

We hebben daarbij lekkere munt-, rooibos-, en jasmijnthee gedronken. Na de ontvoering hebben we nog even geshopt, kortom een zeer geslaagde dag!

Nog een paar maandjes en dan kunnen jullie ook zo’n leuke dag beleven in Laren. Tot ziens in Laren voor een leuke workshop met een lekkere High Tea.

Marijke