Een vrolijk schilderij

Wil je ook een vrolijk schilderij maken net als ik? En ondertussen van het prachtige uitzicht genieten op de heerlijke tuin.
Dat kan bij PicaBella, samen met vriendinnen, of met je moeder en/of zus? Alles is mogelijk. Verschillende thema’s in een ongedwongen sfeer jezelf creatief uitleven. Leuk voor een speciale dag, of om te geven bij een geboorte, huwelijk, verjaardag … Noem maar op.
.marijke-weeink-vrolijke-koeien
Het schilderij dat ik nu hebt gemaakt (3 vrolijke koeien) krijgt een plaatsje in één van de mooie en sfeervolle B&B kamers. Wil je liever dat ik er één maak voor jou? Dat kan natuurlijk ook. Behalve vrolijke koeien kun je ook meerdere uilen op een stok schilderen, of een giraffe, olifant, flamingo’s of een lachende kikker portretteren.Met een cadeaubon van PicaBella kun je iemand natuurlijk ook verrassen voor deze leuke workshop.
cadeaubon
Bel of mail me maar voor een afspraak en tot ziens in Laren bij PicaBella!
Marijke Weeink