Lentekriebels bij PicaBella!

Een koude en natte winterdag, tijd om alvast vooruit te kijken naar de lente 🙂 !  Het moment dat PicaBella haar deuren opent en ook onze tuin op z’n mooist is.

2017-01-28-photo-00017765-1

Daarom zijn André en ik alvast op pad geweest om de tuinmeubels voor de zes mooie zitjes in de landschapstuin van PicaBella te kopen. Zodat jullie en ook onze overige gasten straks ook van onze tuin kunnen genieten.

Voor bij de grote waterpartij twee lekkere hangstoelen voor geniet- en geluksmomentjes gekocht. Verder ook terrasstoelen met bijbehorende tafels voor de gasten van ons atelier. En ook een fijne zitbank voor in de boomgaard en bij de corridorhaag waar je onderdoor kunt lopen.

Wil je liever met z’n vieren aan een hoge tafel met krukken zitten, dan kan natuurlijk ook. En niet te vergeten: de mooie stamtafel van teakhout als je een boek of tijdschrift wilt lezen. En natuurlijk om te genieten van  één van de drie overheerlijke keuzeontbijten die B&B PicaBella aanbiedt of de mogelijkheid om met de pot mee te eten.

Vanaf 14 april ben je van harte welkom om  ze allemaal te proberen. Tot dan!

Groetjes Marijke