PicaBella | Hoogtepunt langs het Pieterpad

Deze week was Amasja te gast bij PicaBella. Ze is bezig met het lopen van het hele Pieterpad!! Halverwege in Laren beleefde ze het hoogtepunt van haar tocht tot zover! Na twee weken wandelen vanuit Pieterburen kwam ze niet alleen aan bij onze B&B: ook 4 van haar lieve vriendinnen stonden voor de deur! Een gezellige middag lag in het vooruitzicht.  En dat is gelukt ook! De dames volgden namelijk de workshop “Vrolijk Schilderij“. En dat met een bijzonder geslaagd resultaat.

Eén van de vriendinnen bleef ook slapen. De volgende ochtend startte goed met  het PicaBella-keuzeontbijt in de tuin: de ideale plek om na 2 weken even bij te kletsen.. Er is geen betere basis voor een goed begin van de (wandel-)dag dan het “PicaBella Gezond” en “PicaBella Klassiek” ontbijt. Na nog even genoten te hebben van de rust en het uitzicht in de tuin, heb ik de dames met hun lunchpakketje naar het startpunt van de volgende Pieterpad-etappe gebracht.

Dames bedankt voor een leuke middag en Amasja nog veel succes met je tocht!

Ook op zoek naar een bijzondere vakantie in eigen land: kijk dan eens verder op onze site. En dat PicaBella een bijzondere plek is blijkt ook uit de samenwerkingsintentie die ik deze week ben overeengekomen met een aanbieder voor georganiseerde Pieterpad-reizen met bijzondere en luxe overnachtingslocaties. Leuk vak dat ondernemen 😉 !

Tot ziens in Laren!
Marijke Weeink