Een lekker dagje Lochem!

Op nog geen 10 minuten rijden vanaf PicaBella ligt Lochem. Een klein historisch stadje, met de charme van een dorp. Leuk  en heel anders dan de steden Deventer en Zutphen, die ook om de hoek liggen van PicaBella.

Maar voordat we op pad gaan naar Lochem, eerst genieten van een PicaBella ontbijtje:

ontbijtkaart

Lochem is  het ideale voor tijdens je vakantie en biedt voor ieder wat wils. Oude gebouwen in het centrum, maar ook prachtige landhuizen rondom de stad. Liever fietsen of wandelen in de natuur, ook dat kan rondom Lochem bij onder andere de Lochemse Berg en Paaschberg. Lochem is veel te leuk voor één dag.

2017-01-28-photo-00017766

Proef het beste van de streek, proef de Achterhoek, proef PicaBella. En blijf daarna lekker overnachten bij B&B PicaBella. Onderstaande video geeft nog een mooie impressie van Lochem en omgeving.

Tot in Laren bij PicaBella!
Marijke Weeink