Het echte werk is begonnen!

Op 1 maart hebben wij de sleutels gekregen van PicaBella en dat betekent dat wij nu al weer al ruim anderhalve week volop aan de slag zijn om PicaBella tip top te maken. 14 april opent de B&B en de kamers moeten dan ook perfect ingericht zijn. Gelukkig loopt alles op schema!

IMG-20170305-WA0039

Het hele huis en ook de B&B kamers zijn goed schoongemaakt. De boxsprings  en meubelen worden komende vrijdag geleverd en de aansluiting voor de televisie en internet op de kamers staat gepland voor de laatste week van maart. Voor een sfeervolle inrichting ben ik afgelopen week een avondje met dochter Renate wezen shoppen, PicaBella komt er fantastisch uit te zien!  De B&B-kamers zijn vanaf 14 april 2017 beschikbaar en het leuke is dat steeds meer mensen ons al weten te vinden voor een reservering.

IMG-20170305-WA0038

Ook buiten en in de tuin zijn we volop bezig. Zo is het klusteam begonnen met de aanleg van het sanitairgebouwtje met (mindervaliden)toilet en douchegelegenheid, het wordt prachtig. Ook hier lopen de zaken op schema: het atelier kan op 1 mei 2017 open!

Naast de reserveringen voor de Bed and Breakfast,  komen de aanmeldingen  voor de ouderenmiddag en workshops ook binnen. Ik heb er zin in! Afgelopen week heb ik met een fotografe de details besproken voor de Fotoshoot Verwenmiddag: een high tea  in combinatie met een fotoshoot. Houd de site en Facebook in de gaten voor meer nieuwtjes.

De tuin begint tot leven te komen en in de grote vijver is een wild eendenpaar aan het broeden. De knoppen staan op barsten en de eerste bloemen komen uit.

Ik hoop jullie allemaal binnenkort te zien bij PicaBella.

Lieve groetjes,

Marijke Weeink