Een mooie zondagswandeling bij kasteel Ampsen

Het klussen aan de B&B -kamers ligt lekker op schema. Ook het onderhoud aan de tuin loopt vlot. De gasten die al gereserveerd hebben komen vanaf 14 april terecht in de mooie kamers en kunnen genieten van de tuin. Aangezien alles zo vlot verloopt, konden wij afgelopen zondag in het zonnetje eens genieten van de prachtige omgeving rondom PicaBella. Op slecht 4 km afstand van PicaBella B&B ligt landgoed Ampsen. Hier kun je heerlijke wandelingen maken.
2017-03-27-PHOTO-00020017.jpgAlle bomen en struiken zaten volop in knop. De geur van de ontspringende natuur bracht je in geweldige ontspannende en plezierige stemming. Lekker na al het klussen :). Een echte aanrader om vanuit PicaBella te doen, zeker op deze historische plek. Een paar foto’s gemaakt onderweg en toegevoegd. Ik hoop dat jullie et zo geniet van deze schitterende wandeling en omgeving als wij  hebben gedaan. Tot gauw. Tot bij PicaBella.
Marijke Weeink