Het is bijna zover… :)

Nog een paar nachtjes en dan staan de eerste B&B-gasten op de stoep. Alle reden om dit weekend de laatste puntjes op de i te zetten.

De verschillende ontbijtjes zijn in samenwerking met Bakker Wijnand en Keurslager van de Pol nog wat verder aangescherpt.  Uiteraard getest en goedgekeurd door het expertpanel. Het espressoapparaat is onderweg, zodat jullie straks ook van een echt kopje espresso of cappuccino kunnen genieten bij het ontbijt.

De tuin staat volop in bloei en ook het gras begint te groeien. De eerste maairondes van dit jaar zitten erop. En met een beetje geluk kunnen de gasten volgend weekend genieten van de zon op het terras naast de vijver.

Nu de B&B zo goed als klaar is en de eerste gasten bijna komen, is er volgende week tijd om met de voorbereidingen voor het atelier verder te gaan. Want ook hiervoor zijn de eerste boekingen binnen. Waaronder een leuke club dames die hier komt voor een vrijgezellenfeestje waar ze de Workshop “Vrolijk Schilderij” combineren met een PicaBella High Tea.

Wij zijn er klaar voor! Tot gauw bij PicaBella!
Mocht je ook zo aan je dag willen beginnen, neem dan even contact op.

Marijke Weeink