Welkom bij PicaBella

De vuurdoop van PicaBella is geslaagd. Afgelopen weken hebben we de eerste B&B gasten ontvangen. Stuk voor stuk leuke mensen, de gasten waren afkomstig uit Nederland, Zwitserland, België en Duitsland. Leuk om met deze mensen ’s morgens aan het PicaBella ontbijt verhalen uit te wisselen. Erg leuk ook om de complimentjes en ervaringen van de gasten terug te krijgen. Allemaal zeer tevreden over de plek, de kamers, het bed, het eten , de tuin en de gastvrijheid. En daar doen we het voor 🙂 !!.
marijke atelier
Binnenkort opent ook het atelier van PicaBella. De laatste voorbereidingen verlopen vlot. Zo heb ik vanmiddag aan de schortjes voor de workshops gewerkt. Ik heb er al bijna 20 klaar, dus jullie kunnen de workshops met bijvoorbeeld een high tea reserveren. Net als een aantal groepen die al een workshop heeft geboekt. Binnenkort ontvangt PicaBella een vriendinnengroep, koor en een vrijgezellenfeest in het atelier voor een workshop met high tea.
marijke atelier 2
De buiten-wc, die ook geschikt is voor mindervaliden, is bijna klaar. Een mooie aanwinst voor de gasten van het atelier van PicaBella.
Tot gauw, lieve groetjes Marijke