PicaBella officieel geopend

PicaBella B&B en Atelier is afgelopen weekend op feestelijke wijze officieel geopend. Marijke en dochter Renate knipten in het bijzijn van buren, vrienden en naaste familie het lintje door. Daarmee is PicaBella officieel geopend. In de B&B hebben wij al een redelijk aantal gasten ontvangen. Afgelopen weekend  onderwijzeressen uit Australië die samen het Pieterpad liepen. Geweldig om zulke leuke en diverse mensen te ontmoeten.

 18301102_617329441808713_6028174034811385139_n

Na het doorknippen van het lint hebben wij ‘t feest voortgezet in de mooie landschapstuin. Het was heel gezellig! De noabers kwamen met een nieuwe, in Picabella kleuren, kruiwagen (zie de foto’s op Facebook). Handig voor de was (wat bij elk B&B bezoek toch wel een stapeltje is 🙂 ). De afstand vanuit huis naar de waslijn is nogal een stukje, dat kan nu mooi met de roze kruiwagen… Geweldig wat een leuk idee buurtjes. Super! We hebben het getroffen met jullie. Verder samen met André genoten van de aanwezigheid van de familie en vrienden.

18301907_617329548475369_7302794803532306617_n (1)

Ook de activiteiten in het atelier beginnen steeds meer vorm te krijgen! Deze week komt het eerst busje met mensen uit een verpleegtehuis voor een ouderwets gezellige ouderenmiddag. Ik ga ze het lekker naar de zin maken en hen verwennen met gebak, koffie en thee. Daarna gaan we iets leuk doen in het Atelier en maken een rondje door de in bloei staande tuin. Doel: hen laten genieten, dan doe ik dat ook. Het toiletgebouwtje is op de valreep af dankzij Fons, Ronnie en Richard. Het voldoet helemaal aan de eisen voor een mindervalidentoilet en is erg mooi geworden. In het bijzonder wil ik mijn kinderen bedanken, zonder hen was ik nog niet zover geweest. Werner, Renate en Victor dank je wel…!!

IMG-20170507-WA0006

Ik hoop jullie allemaal binnenkort te zien bij Picabella voor een workshop met high tea of koffietafel, fotoshoot (de eerste trouwfoto’s worden binnenkort in de tuin geschoten), kinderfeestje, of misschien wel een overnachting als je gaat fietsen of lopen in het mooie Laren en omgeving.

Liefs Marijke Weeink