Fietsen bij PicaBella

De laatste weken is het fantastisch weer en dat betekent dat het fietsseizoen bij B&B PicaBella geopend is. Wij hebben daarom onze toeristeninfo aangevuld met nieuwe folders en  mooie fietsroutes. En om onze gasten, jullie, nog beter te informeren, maken we zo af en toe zelf ook een tochtje. Kunnen we ok direct van de leuke terrasjes bij ons in de buurt genieten ;). Afgelopen weekend hebben we een heerlijke tocht gefietst aan de hand van het knooppuntennetwerk in de Achterhoek. Een leuke route met en start- en eindpunt PicaBella gaat langs de volgende knooppunten: 24, 33, 39, 32, Gorssel (pauze) 27, 34, 38, 41, 42, 18, 23.

instagrid_20175299124561.jpgOok een paar dagen er op uit in het mooie Laren en omgeving ? Boek dan nu je overnachting bij PicaBella. Ook tijdens de Larense fietsvierdaagse hebben we nog een luxe kamer beschikbaar. Ontdek de rust, ruimte en gastvrijheid van de Achterhoek!

Tot snel bij  PicaBella!
Marijke