PicaBella | 1 jaar

Op 10 oktober 2016 schreef ik PicaBella|B&B en atelier in bij de Kamer van Koophandel en sindsdien is geen dag hetzelfde geweest. Veel enthousiaste en lieve mensen vanaf over de hele wereld die een of meerdere nachten bij ons in de B&B hebben geslapen, maar ook vele leuke en creatieve workshops in het atelier en de tuin.

Ook afgelopen maand hebben weer veel gasten genoten van activiteit of overnachting bij PicaBella, een paar bijzonderheden:

  • Ik mocht voor Holland Pharma op locatie in Borculo een workshop schilderen geven tijdens het personeelsfeest. De deelnemers waren zeer enthousiast en eenieder had een mooi resultaat, zelf heb ik ook genoten.
  • Een super gezellig zussenweekend: een nachtje in de B&B, een workshop schilderen gecombineerd met de fotoshoot-verwenmiddag. Renate nam voor mij de honneurs waar, niet alleen een topjuf op school maar ook bij PicaBella. De 5 zussen hadden een fantastisch schilderij. Onze huisfotograaf Corrie heeft daarna een  leuke fotoshoot geschoten.
  • Vele leuke verhalen van Pieterpadlopers aan de eettafel tijdens het met de pot mee-eten.
  • En tenslotte een paar leuke foto’s van de bruidsreportage, die afgelopen juni gedeeltelijke in onze tuin is gemaakt,  in de mailbox.

Ook ideeën aan het opdoen voor een zussenweekend, bedrijfsfeestje of zomaar een paar dagen er tussenuit kijk dan verder op pica-bella.nl of bel Marijke op 06-15467631.

Tot ziens in Laren of bij jou op locatie,

Marijke!