PicaBella: 223 km!

Hallo lieve wandelaars,

Afgelopen twee jaar hebben we al veel gasten ontvangen die (een deel van) het Pieterpad lopen. Dat de etappes rondom Laren mooi zijn hebben we al ontdekt! Afgelopen week hebben we tijdens onze vakantie in het noorden de proef op de som genomen en etappe 1 van het Pieterpad verkend.

pieterburen

Nog geen plannen voor de zomervakantie. Tip van PicaBella: loop de lange-afstandsroute-wandelroute het Pieterpad! Deze route start in het Groningse Pieterburen en eindigt op de Sint-Pietersberg in Zuid-Limburg. De afstand is 482 km en de route onderverdeeld in 26 etappes. Vanuit Pieterburen is het ‘maar’ 223 km naar PicaBella in het Gelderse Laren. Uiteraard kun je de route ook in delen lopen, en overal beginnen.

Voor etappe 12 en 13 is B&B PicaBella  het ideale vertrekpunt voor uw wandeldagen.

Etappe 12 start in Holten en eindigt in Laren. Etappe 13 start in Laren en eindigt in Vorden. PicaBella ligt in het midden van deze twee etappes. En is zo het ideale adres voor jouw wandeldag of zelfs wandelweekend. Graag denken wij mee voor een zo fijn mogelijke wandelarrangement, bijvoorbeeld een weekendje bestaand uit 2 etappes, 2 x overnachten met haal- en brengservice (ook naar Vorden en Holten) en ’s avonds een gezellig met de pot mee. Lees alles op onze wandelpagina.

Tot ziens bij ons paradijsje!

Marijke & André
P.s.  Wij zijn  begonnen met de eerste etappe, maar jullie mogen ook altijd bij PicaBella beginnen 🙂