Een fantastisch jaar!

Afgelopen jaar was het rustig in ons nieuwsoverzicht; dit betekent niet dat het rustig is geweest bij PicaBella. Het tegendeel is juist waar, 2018 was een fantastisch jaar.

Bed & Breakfast
Ook dit jaar hebben veel gasten de weg naar onze B&B gevonden. Gasten vanuit de hele wereld, eenieder met zijn eigen verhaal en dat maakt elke dag weer uniek bij PicaBella.
We waren vorig jaar al trots op de 9,8, waarmee onze booking.com-gasten ons beoordeelden. Dit jaar is dat zelfs een 9,9! En dat ook dankzij de tips van onze gasten, waarmee we blijvend kunnen verbeteren; sinds 2018 bakken we ons eigen brood, hebben de kamers een leeslampje en hangt er een duidelijk bordje bij de parkeerplaats. Ook in 2019 willen we onze gasten voorzien van een unieke beleving en 100% gastvrijheid.

Atelier
Ook dit jaar zijn er veel leuke activiteiten in het atelier en in de tuin geweest. De creatieve workshops hebben jullie veelvuldig op Facebook voorbij zien komen. Maar daarnaast had 2018 nog een aantal andere hoogtepunten: trouwfotoreportages vanuit de tuin van PicaBella, ouderenmiddagen waarin bewoners van verpleeg- en verzorgtehuizen een speciale middag beleefden bij PicaBella en gezellige kinderfeestjes!

2019
We hopen dat 2019 weer zo’n mooi jaar mag worden. Niet alleen voor PicaBella, maar juist ook voor jullie onze gasten! Wij wensen jullie dan ook hele fijne feestdagen en een gelukkig 2019!

En tot ziens in Laren,

Marijke en André